Teilen
Speichern Gespeichert
Buchungstermine & Gäste
Kostenlose Stornierung in 2023
Diese Immobilie gestattet kostenlose Stornierung
  • Gültig für Aufenthalte in allen Ländern bis um 31. Dezember 2023
  • Bis zum 30. September 2023 buchen.
  • Gäste können bis zu 43 Tage vor dem Ankunftsdatum kostenlos stornieren.

Ausstattung

Parterre
Küche
Wasserkocher, Kochherd, Kaffeemaschine (pads), Kombi-Mikrowelle, Spülmaschine, Kühl-/Gefrierkombination
Wohn/Esszimmer
Doppelschlafcouch, TV (digital)
2x Schlafzimmer
Doppelbett (160 x 200 cm)
Schlafzimmer
Etagenbett für 3 Personen
Badezimmer
Badewanne, Dusche, Waschbecken, Waschbecken
Toilette
Allgemein
Abstellraum
Etagenbett
Esstisch (8 Personen)
Mikrowelle
Trockner
Badewanne oder Dusche
Dusche
Waschmaschine
2x Terrasse (75 m2)
Liegen
Grill (elektrisch)
Parkplatz
Liegestühle
Tischtennisplatte
Aufzug
Kinderbett
Hochstuhl
Bügelbrett
Gartenlounge
Verfügbarkeit
Kalender wird geladen
Beliebte Orte in der Nähe
Klicken Sie hier, um Orte in der Nähe anzuzeigen
Parkplatz (Underground parking) 50 m
Zentrum 100 m
Meer 100 m
Parkplatz (Underground parking)
50 m
Zentrum
100 m
Meer
100 m
Lebensmittel
100 m
Restaurants
100 m
Ausgehmöglichkeiten
100 m
Öffentliche Verkehrsmittel
100 m
Bank
100 m
Fahrradverleih
100 m
Wald
200 m
Arzt
200 m
Tennisplatz
300 m
Reiten
300 m
Öffentliches Hallenbad
500 m
Fluss
1000 m
Autobahn
3 km
See
5 km
Bahnhof (Oostende)
5 km
Flughafen (Oostende)
5 km
Faerhaven (Oostende)
5 km
Hausregeln

Bewertungen und Rezensionen

3.9
Angenehm
29 Bewertungen alle Bilder anzeigen
|
Von Gästen empfohlen
Herr Brandt
4.6 /5
Blieb 1 Woche vor 8 Monaten

Super mooi en groot appartement. Alles is aanwezig voor 8 personen. De winkels en horeca zijn dichtbij. Wij hebben genoten!

Herr Damen
1.6 /5
Blieb 1 Woche vor 9 Monaten

Beide terrassen niet bruikbaar vanwege agressieve meeuwmet een gebroken vleugel en op ander terras een verlaten duivennest met een grote, stinkende mestafval. Pas tweede helft van ons verblijf opgeruimd waardoor we niet buiten konden komen of ramen openzetten

Frau Van De Put
3.4 /5
Blieb 1 Woche vor 11 Monaten

Comme déjà dit dans mon mail du 2 mai qui a été refusé par Belvilla, c est la 4ème fois que nous louons cet appartement mais cette année, malgré la bonne augmentation du prix, nous avons été déçus de ne plus disposer d un garage (mea culpa, vu nos habitudes, j ai survolé le descriptif) mais surtout nous aurions dus etre avertis des chantiers à côté, devant et derrière l appartement qui nous reveillaient dès 7h30

Herr Dijk
3.8 /5
Blieb 1 Woche vor 1 Jahr

Mooie locatie veel te doen ! Wel zijn er twee bedden aan vervanging toe

Frau Van De Put
4.2 /5
Blieb 1 Woche vor 2 Jahren

C est la 2eme fois que je loue cet appartement et je le trouve génial. Très bien équipé, bien situé, de bon goût et la chance d avoir 2 grandes terrasses

Frau Vanderleyden-Peeters
3.8 /5
Blieb 2 Wochen vor 2 Jahren

Het onthaal was wat moeizaam. Een hele bos sleutels gekregen zonder goed te weten welke waar. De voordeur bevindt zich in gang naar de garages. De lift komt in de inkomhal van het penthouse en daar zijn 2 deuren die beiden gesloten waren. We wisten niet goed welke deur we moesten gebruiken. Blijkbaar geven de beide deuren uit in het penthouse, resp leefruimte en slaapgedeelte. De inrichting is zeer mooi en comfortabel. Alles wat je nodig hebt is aanwezig en zelfs mee. Mooi groot terras met zijzicht op zee. Dichtbij de zee en de dijk. Er werd gevraagd om een inventaris op te stellen, maar er is zoveel aanwezig en niet alles lijkt compleet te zijn (bestek, glazen, servies....). Afgesproken dat we de stukken die we maken zullen aangeven. Het zoeken van de garage was ook niet zo eenvoudig. Zeker als je de 1e maal in Middelkerke komt. Garage Casino? Volgens GPS zijn er 3... De garage is ook zeer klein, zeker voor een volumewagen met trekhaak. De opstap naar de balkons is erg hoog. Niet zo makkelijk voor 65+..... Het weer kan beter, maar dat ligt buiten jullie bevoegdheid.. We genieten van het samenzijn met de k en kk.

Antwort von Belvilla

Bedankt voor deze feedback. Sinds kort zijn wij de nieuwe eigenaren van het appartement. De garage hebben we helaas niet meer maar je kan best parkeren op parking Normand, dit is een betaalbare parking vlakbij ons gebouw. Misschien kunnen we je in de toekomst nog wel eens verwelkomen!

Familie Metsenaere
1 /5
Blieb 1 Woche vor 3 Jahren

Oud en versleten appartement, zonder verwarming op de kinderslaapkamer, muffe onfrisse geur door het ganse huis, kapotte gescheurde gordijnen, schimmel langs de vloerplinten, amper warm water voor het nemen van 2 douches, niet proper gepoetst, (onvoldoende) verwarming met elektrische vuurtjes, schimmel aan douchegordijn, er lag nog haar in bad, toilet die bleef lopen, geen 6 gelijke drinkglazen, amper 6 gelijke borden, ongedierte (kever) liep door slaapkamer… Hadden voor 7 nachten geboekt maar zijn na 3 nachten terug naar huis gekeerd. Ontzettende ontgoocheling voor onze kids! Deze dure prijs absoluut niet waardig! Nooit huur ik nog met deze maatschappij!! Waren zelden zo blij terug thuis te zijn, maar blijven met ontzettend wrang gevoel achter.... Jammer !!

Antwort von Eigentümer

Beste Familie Metsenaere, Wij zijn de nieuwe eigenaars van dit appartement en nemen jouw review ernstig. Ondertussen zijn er al een aantal aanpassingen gebeurd: gordijnen vervangen badkamer opgefrist ( schimmel verwijderd + nieuw badscherm geplaatst) toilet is gerepareerd nieuwe verlichting nieuwe drinkglazen en borden schimmel vloerplinten aangepakt We voorzien nog een aantal aanpassingen zodat de mensen kunnen genieten van hun verblijf.

Frau Liesse
3.9 /5
Blieb 1 Woche vor 4 Jahren

Arrivée a l l'agence très rapide mais habituellement on reçoit un sac de bienvenu ici rien. L'appartement était très bien situé et nous avions une belle vue sur la mer. Il manquait juste dans l'appartement un senseo si c'était tres bien.

Herr Vanhelden
4.3 /5
Blieb 1 Woche vor 4 Jahren

Zeer goede ligging. Bij het strand en zicht op zee. Fijn groot appartement. Mooie terrassen.

Frau Van De Put
4.7 /5
Blieb 1 Woche vor 5 Jahren

Super.Tout correspondait à la description de notre hebergement

Herr Liefhooghe
4 /5
Blieb 4 Tage vor 5 Jahren

Dicht bij zee en alle voorzieningen. Twee fantastische terrassen. Een paar kleine tegenvallers,(deur die niet sluit, oven die niet werkt) maar die werden vlug uit de wereld geholpen door de klusjesman.

Frau Verbist
4 /5
Blieb 2 Wochen vor 5 Jahren

Net en ruim appartement. Ideale ligging.

Frau Severyns
3.7 /5
Blieb 1 Woche vor 5 Jahren

Accommodatie was ok...misschien wel een beetje gedateerd! Terrassen zijn super zoals ook de ligging! Leuke ervaring!

Frau Tihon
4 /5
Blieb 1 Woche vor 6 Jahren

mooie penthouse goed gelegen met alles erop en eraan, een prachtig terras voor de zomer. .

Herr Orbaen
4 /5
Blieb 2 Wochen vor 6 Jahren

Bij aankomst stelden wij vast dat potten en pannen versleten waren!!! De volgende dag werden wij verrast met een kompleet nieuwe set uitstekende pannen en 3 nieuwe potten ( groot genoeg om voor 8 pers. te koken) Dank U

Herr De Vilder
4.3 /5
Blieb 2 Tage vor 6 Jahren

App was prachtig, alles was voorzien.

Herr Bijnens
4.6 /5
Blieb 3 Tage vor 7 Jahren

Werking en afspraken met Belvilla lopen vlot en correct. Super fijne accommodatie. Goed uitgerust. Twee grote terrassen met ochtend en avondzon. Goed gelegen. Alles is in de onmiddellijke nabijheid zoals winkels, tram, strand,...

Herr Destrée
4.7 /5
Blieb 3 Tage vor 7 Jahren

Très bel appartement, spacieux, bien achalandé en vaisselle. Dois être très agréable l'été grâce à ses 2 belles grandes terrasses.

Frau Skoczylas
4.2 /5
Blieb 3 Tage vor 7 Jahren

Zeer mooi en verzorgd appartement! Enkel de frigo koelde niet, dit zou men oplossen maar is niet gebeurd. Voor de rest alles super!

Frau De Vries-Blotenburg
... /5
Blieb 1 Woche vor 7 Jahren

Fijn verblijf in Penthouse Margaux gehad. Ruim en van alle gemakken voorzien. De lift komt midden in het Penthouse uit (met speciale liftcode op sleutel!). In de omgeving is van alles te doen. Minpuntje is je auto parkeren. Voor de deur betaald parkeren van 9.00u tot 19.00u (1 euro per uur + strenge controle). Op 10 min lopen gratis parkeren (snel vol, maar wij hadden gelukkig een plek daar) of 5 euro per dag op andere parkeerplaats. Daarentegen is met de kusttram reizen ideaal.

Frau De Zutter
... /5
Blieb 4 Tage vor 7 Jahren

Wij hadden een hele leuke, ontspannende vakantie met oma, opa, en de kinderen !

Frau Westelinck
... /5
Blieb 2 Tage vor 7 Jahren

Super vakantie gehad. Zeer ruim appartement, met twee prachtige terrassen. Altijd zon op de terassen. Alles was prima in orde en verzorgd. Op 1 minuut afstand van het strand. Lirtaanwezig voor boodschappen naar boven te brengen of voor kinderen. Gewoonweg super!!

Fragen? Möchten Sie eine weitere Unterkunft buchen?
Fragen? Möchten Sie eine weitere Unterkunft buchen?
Wir sind online! Chatten Sie mit uns. Weniger als 60 Sekunden Wartezeit.